Onze aanpak

Zowel op intern niveau als naar de klanten toe staan menselijke relaties centraal.

Aanpak

Expertise & Ervaring

Onze opdracht is het leveren van flexibele, modulaire en globale oplossingen voor het onderhouds- en productiegebeuren in een industriële omgeving. Zo blijven uw installaties over een optimaal rendement en een maximale levensduur beschikken.

Door taken die een zeer specifieke flexibiliteit, motivering en know-how vereisen, toe te vertrouwen aan een gekwalificeerde onderneming spaart u middelen uit die u dan weer kunt aanwenden voor uw productie.

Menselijke relaties

Zowel op intern niveau als naar de klanten toe staan menselijke relaties centraal. Gedetailleerde inventarissen, precieze omschrijving van taken en methodes, bepaling van frequenties. Grondige inspectie van de werken, analyses, oorzaken en gevolgen, conditienormen. Samenwerkingsmodaliteiten, technische dossiers, controlelijsten, plannen, schema’s en handleidingen. Dit is in een notendop de analytische en systematische aanpak van 7M Systems. 

Deze aanpak is noodzakelijk omwille van de enorme verantwoordelijkheid eigen aan het werken in een industriële omgeving.

Onze diensten

Industrie

Een correcte en professionele aanpak van industrieel onderhoud is essentieel voor een veilige werkomgeving. We know how!

Voedingssector

Onderhoud in de voedingsindustrie begrijpen we als geen ander. Vertrouw dit toe aan onze gekwalificeerde techniekers.

Keuken onderhoud

Het professioneel reinigen van dampkappen, koelmeubelen, koelcellen, luchtkanalen en droogijsstralen is onze specialiteit.

7M SYSTEMS

Handyman

Ons ervaren en flexibel personeel is inzetbaar voor tal van opdrachten. Ruwbouw, elektriciteit, sanitair,...

7M Systems, een toegevoegde waarde voor jouw bedrijf​

7M Systems, een toegevoegde waarde voor jouw bedrijf​

Door taken die een zeer specifieke flexibiliteit, motivering en know-how vereisen, toe te vertrouwen aan een gekwalificeerde onderneming spaar je middelen uit die je dan weer kan aanwenden voor je productie.

Maak een afspraak en ontvang een gratis prijsofferte.