Keuken onderhoud

Het professioneel reinigen van dampkappen, koelmeubelen, koelcellen, luchtkanalen en droogijsstralen is onze specialiteit.​

Keuken

Preventief en periodiek onderhoud

Regelmatige reiniging van een professionele keuken is essentieel voor de brandveiligheid, voedselveiligheid en hygiëne. Ons ervaren personeel beschikt over de nodige certificaten en opleidingen om dit tot een goede einde te brengen.  Achteraf wordt een attest afgeleverd zodat je in orde bent voor de verschillende instanties.

Onze opdracht is het leveren van flexibele, modulaire en globale oplossingen voor het onderhoud in een industriële keukenomgeving. Zo ben je altijd in regel en blijven je installaties over een optimaal rendement en een maximale levensduur beschikken.

Jouw keuken onderhoud is onze zorg. Ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen:

  • reinigen van dampkappen
  • reinigen van koemeubelen en -cellen
  • reinigen van luchtkanalen
  • droogijsstralen

Interesse? Contacteer ons vandaag nog voor een prijsaanvraag!

Onze andere diensten

Industrie

Een correcte en professionele aanpak van industrieel onderhoud is essentieel voor een veilige werkomgeving. We know how!​

Voeding

Onderhoud in de voedingsindustrie begrijpen we als geen ander. Vertrouw dit toe aan onze gekwalificeerde techniekers.

7M Systems, een toegevoegde waarde voor jouw bedrijf​

7M Systems, een toegevoegde waarde voor jouw bedrijf​

Door taken die een zeer specifieke flexibiliteit, motivering en know-how vereisen, toe te vertrouwen aan een gekwalificeerde onderneming spaar je middelen uit die je dan weer kan aanwenden voor je productie.

Maak een afspraak en ontvang een gratis prijsofferte.